Chocolate fudge brownie

hej,
igår köpte jag en ny smak av Ben&Jerrys som var jättegod. Det var chocolate fudge brownie. Super, måste köpa en ny smak nån annan gång fast dom är så hiimlans dyra. Nu är jag med Ida. Hon ska äta här ;p Sen ska vi typ vara med varandra ikv. Förresten så skulle jag ju lägga in bilder men det blev nått fel så dom togs bort. åååååååh, jag är så arg
Jag och Malin som har tagit bilder till bloggen, dom är helt veck. ******.
Hajdå
förresten så ska jag till mormor och morfar imorgon så jag kommer inte att skriva på typ ´högst en vecka iaf. Kramar.

Idas blogg) www.idakisse.blogg.se

A view from the afternoon

halloj, nu äre bestämt, myskväll med Ben&Jerrys blire. Fast inget sova över eftersom jag och Tea sov hos Malin. Ida ska också följa med. Hoppas att det finns små Ben&Jerrys annars har jag inte råd fast då kan ju jag dela med någon =) Väntar bara på att Ida och Malin har ätit färdigt och ska ringa. Nu ska jag gå.
Bilder från ikväll kommer senare eftersom jag alltid har kameran i hösta hugg.
Förresten, inte är det länge tills jag fyller år nej. Oh, halleluja;p Kram
www.MaaM.devote.se

Ben&Jerrys

hej, Just nu är jag med Malin. www.tinkle.blogg.se
Tídigare idag var jag även med henne och sen tea www.teaa.devote.se och Erika. Då gjorde vi en film. Den handlade om en apa som hette monki (inte monkey)
Fast vi hann inte klart så vi kommer att fortsätta nån annan gång. Sen ikv kanske vi ska köpa en Ben&Jerrys och mumsa i oss. Nu ska jag gå,

www.MaaM.devote.se Lämna gärna en kommentar.

höstlov.

hej, i onsdags hade vi ju konsert. Det gick bra, fast jag hade sjukt ont i benen efter att stått i typ en timme.
Sen idag sjöng vi på Pub Freja på jazzfestivalen. Vi sjöng bara med niorna  den här gången.
Förresten så repade vi igår, Och Grattis fina RUT, som är fyllde ett år den 24 Oktober, Enligt oss i bandet ;p
Aja, men efter konserten gick jag mormor och mamma en snabbis in på Mias lustgård och buketten eftersom dom  just hade varit på stan och mormor och morfar skulle hem. Mamma hade kjöpt en supersnygg kjol till mig.
Och förresten så var jag hos Sannys pappa igårkväll. Där var ju såklart Sanny och sen ett par andra. Vi var inne hos korna och kalvarna. Och sannys pappa visade oss en ko som just hade blivit slaktad :S Det hade blivit nått fel när den födde kalven så dom fick avliva den. Sen gick vi upp i skogen för dom skulle visa oss en supertjock gran. Det var kolsvart så jag var superrädd även fast vi hade två ficklampor. Men det var absolut superkul. Sen när vi gick in så satt vi bara och kollade lite på TV innan vi skulle hem.
Nu ikväll blire Godiskväll.

  
   Bilder från i torsdags

Skriik

halloj, Idag har jag varit med Sanny och Malin. Skulle egentligen vara med Ida men jag trodde att hon skulle ringa och hon trodde att jag skulle ringa. Heheh, det blev lite fel där;p
Vi tog massor av kort och flummade omkring. Sedan satt vi oss i TV rummet och pratade. Vi pratade om sånt som pålitliga vänner pratar om. Sen eftersom vi var lite sådär arga på en speciell sak ( vilket ni inte får veta) så sprang vi till parken upp på kullen och skrek,
När vi kom hem drack vi lite Oboy och mös.
Nu ska jag gå ner till min kära familj ;p eller spela lite spel (A)

Bilder kommer senare.

Konsert

godmorgon,
Idag har vi sovmorgon till tio vilket är supersönt. Fast jag vet inte varför, tror nog att det var för konserten ikv. Klockan tolv ska vi typ till Grubbe och sjunga med dom andra musikklasserna. Är riktigt laddad, fast inte nervös för det är ju inte precis den första konserten. Snarft kommer Malin och då ska vi åka. . Förresten är det inte snart halloween? ;)
Aja, skriver nog ett inlägg efter konserten.




Tisdag

hejsan,
idag har det inte varit en så speciell dag. På ensemblen spelade vi in en låt som hette nått konstigt. Sen hade vi inte NO utan vi fick ett papper och en kartbok och sen skulle vi skriva vad ställena på kartan hette. Sanny frågade om jag ville med till badhuset fast jag har innebandyträning ikv. Men jag som ville så gärna.Fast jag vill ju innebandy också. Efter skolan satt jag mig vid TV:n och fikade. Våran dator krånglar väldigt mycket ju nu. Ifall det fattas nån enstaka bokstav i ett ord eller två så är det för att den inte hänger med ;( förresten är det en blogg som jag tycket är så fin som heter http://www.nikitaz.blogg.se. Hennes mamma är ävenfotograf och tar sjuukt coola bilder. Aja tycker iaf att ni borde kolla in den. Snart ska jag gå och äta.  men här får ni en bild.


Titanic

hej,
Idag har jag haft träning i en timme. Efter det skulle jag egentligen färga håret men då upptäckte mamma nånting grejs där det stog att man kunde bli allergisk och sen en massa saker som kunde hända då. Så då fick vi he en liten klick liten bit från armvecket och vänta 45 min, sen tväddade vi bort det och nu måste jag vänta i två dygn. Så dåligt. Aja, får väll färga på tisdag då.
Senare var jag med Ida, Malin och Tea. Då såg vi på titanic. Den är så sorlig. Fast konstigt nog grät jag inte.
Just nu är jag supertrött. Ska nog gå och lägga mig extra tidigt.
ursäkta om bloggen är lite tråkigt, ska fixa en ny header snart








dålig bloggare

hej, jag har inte skrivit på flera dagar. Ska försöka bli bättre. Flera gånger har jag tänkt att skriva ett inlägg men har inte orkat. Igår visade Isabel mig ett spel som jag tyckte var ganska kul.
Just nu är jag ganska trött eftersom jag somnade klockan 3 igår och vaknade klockan tjugo i tio, jag sov hos Isabel.
Nu sitter mamma pappa och min bror och spelar poker. Så jag hade tänkt att vara med i nästa omgång,
Förresten ska jag färga håret imorron, rött. Kanske kommer bilder då.
Tuuusen tack mamma.
Hejdå

design

hej,
Malin har fixat en supersnygg design. www.tinkle.blogg.se
Idag i skolan har vi haft slöjd. Jag är snart klar med bastuskopan. Vi har varit hemma oss mig. Då hade vi tänkt att busa med våra grannar som hoppade på våran studsmatta men just då gick dom hem. 
Förresten har vi haft besök av en supersöt katt. Han kan n se på headern. Han var absolut sjukt mysig. Nu ska jag gå.
Kramar
 

arctic monkeys

hej,
Orkar inte ha nån veckans bloggar. Iallafall inte nån bestämd dag varje vecka utan lite närsomhelst.
Förresten så var jag på badhuset idag. Jag åkte dit med tea Pernilla och Jennifer. Vi var där ganska länge. Det var riktigt kul.
Just nu sitter jag och lyssnar på arctic monkeys dygnet runt. Skulle vilja ha en ipod.
 Nu ska jag fixa en ny design. Hare bra.


Myskväll


Rubrik:

hej, idag var vi med på radio, riktigt roligt. Vi fick fara till ett hem där dom äldre bodde och sjunga. Sen hade vi gitarr. Vi håller fortfarande på med låtarna. Fast jag och Tea hann inte så mycket eftersom jag skulle till tandläkaren.
Sen sa Björn att den första gitarr gruppen skulle få klara sig själva ett tag för han skulle fara och köpa fika till oss ;p
Så sista lektionen blev det ingen promenad utan vi satt i klassrummet och fikade. Det var riktigt gott.
Efter skolan var jag med Sanny. Vi kollade lite på Scary Movie 1. Jag tröttnar typ inte ( har inte gjort det än)
Imorron har vi skolfoto. Men nu ska jag vara med Ida malin Tea och sanny.
Hejdå.

en rubrik

hej, idag ska jag försöka skriva ett riktigt inlägg.
Idag var det skoljoggen. Alla gick ;p
Jag gick med Sanny. Sen när Joel Jakob och typ adam kom så började dom hålla på. Hugo råkade hälla "klipulver" på armen. Hahah. Sen när jag och Sanny började prata lite rolig svenska sa Carl att vi var dålig på engelska. Aja.
Efter skolan for vi på Hagabröd, fast jag och Sanny köpte inget. Malin köpte bröd. Sanny följde mig hem fast vi var inte hos mig så länge, så efter vi ätit lite for vi hem till Sanny och tittade på TV. Sen skojade vi lite med Felix på telefonen.
Ikväll hade jag innebandyträning. Vi hade lite koner och så som vi skulle runda och så typ finter och match. Det var kul. Speciellt det där med finterna. Har läst ett par bloggar. Försöker att hitta ett par nya veckansbloggar. Fast jag hittar typ ingen. Vill ni vara med på veckansbloggar är det bara att kommentera. Det gick kanske inte så bra att skriva ett riktigt långt inlägg men ett par rader iaf.
Här måste jag visa en länk jag hittade på en blogg:
http://www.emmiealina.blogg.se/2008/october/zac-och-vanessa-lar-sig-svenska.html
Nu ska jag gå, lägger in en bild. Kram.


litet inlägg

Hej
Pernilla har fixat en värsta fin header åt mig. Nu ska jag till Sanny så jag hinner inte skriva något mer,
Kramar/ amanda

Mamma Mia

hej, igår var jag Isabel och mamma på bio och såg mamma mia. Den var den bästa film jag sett. Om man inte sett den rekommenderar jag den Stort. Jag Malin och Tea vill gå tillsammans och se Patrik 1,5. Den verkar bra =)
Idag bakade jag Tea och Malin chokladbollar. Mamma sa att det var dom godaste chokladbollarna hon nånsin har ätit ;p
Vi hade riktigt roligt. Sen satt vi på rummet och typ lekte oseriösa lekar med gosedjuren. Hahhahh, det var kul.Och kastade boll till varandra.
Mamma och jag var på stan igår också. Då köpte vi en kjol och en randig tröja. Den kan ni se på headern :)


Veckans bloggar

hej, det har blivit lite fel med att he in länkar på inläggen. Tyvärr har jag inte veckansbloggar i veckan.
hoppas jag hittar några nya favoriter till nästa vecka.
Kram


RUT

hej, igår hade vi tjejkväll ( Pernilla tea och emma)
Vi åt typ massor av chips så jag fick värsta ont i magen :( Idag ska typ jag och mamma på stan. Vet inte vad vi ska göra där men. Om jag hittar ska jag nog köpa en Ben&Jerrys. Nu har jag även gjort en ny hedare som ni snart ska få se.
Igår gjorde jag och bandet en blogg. Men vi glömde bort att man inte kunde ha öäå så den fick ett ganska konstigt namn.
http://www.rutstovlar.blogg.se
Nu ska jag gå och äta frukost.


Tröött

hej, Nu sitter jag och har tråkigt. Har varit och spelat fotboll på Grubbe med några kompisar. Fast det blev väldigt kallt efter ett tag. Top Model har ju slutat, jag vill ju se på det. Kan inte göra en header för alla fina bilder är på den andra datorn. Fast kanske kan slänga ihop nån bra. Har suttit och letat låttexter till bandet. En låt var väldigt lång så eftersom alla i bandet skulle få varsinn har jag en liten bunt med två sånger ;p
Jag är väldigt trött just nu. Imorse också. När jag tog en varm dusch blev jag v'ldigt pigg. Hoppas jag får gå in i duschen imorron också. Vi som åt tidigt för att pappa skulle jobba blir nog hungriga ikväll. Hoppas att jag får göra lite nudlar. hehe.
Nu ska jag gå. Orkar typ inte sitta vid datorn något mer. Kanske ska öva lite på glosorna. Vi har så många tycker jag :]
Hejdå

tyvärr ingen bild

Storstädning

hej, Idag på rasten spelade vi fotboll med 5a 5b och 4a. Det var riktigt kul. Hoppas vi gör det imorron också.
Fast jag Emma och Malin blev ganska flummiga när det var killar där.
Nu sitter jag och fixar lite med en ny header. Ska försöka skriva varje gång jag sitter vid datorn även fast jag inte har sån stor blogglust. Ska ha temat Höst. Så headern måste ju passa isåfall.
Nu ska jag se Top Model finalen. Hejdå

RSS 2.0