Canon EOS 1000D








Full med stuff

halloj Idag är min absoluta lycko dag. Vet ni vad? ÄNTLIGEN har vi i familjen köpt en systemkamera. Det blev ingen Nikon D40x utan en Canon EOS 1000D. WOW. Jag är superduper lycklig. Sen har vi köpt en färgningsgrej så jag och min syster ska slinga håret brun-rött. Så då får vi se hur det blir. Bilder kommer senare. Kameran laddar så jag har inte hunnit ta några bilder. Till Kameran fick vi fullt med saker och så köpte vi en kameraväska också.
Snart ska Ida komma. Då får vi se vad göra  vi ska göra =) Nu kommer jag nog göra en ny blogg. På ett annat namn. Nu när jag har systemkameran skriver jag nog oftare och har mycket mer bilder.
Hejdå

ingen blogglust

hej, Förlåt för att jag inte har bloggat på väldigt länge. Och igår skrev jag inte veckans bloggar. Det skriver jag senare i det här inlägget.
Igår for jag till Emma med Nike och Tea och såg på film. Och igår vid repningen sa Malin att hon skulle sluta. Nej det vill vi ju inte. Fast nu har hon gjort det och vi tycker det är tråååkigt. Men Malin, du kan få börja igen :p
Vi har iallafall tänkt att börja om på nytt och spela lite "hoppigare" låter. Ska försöka hitta en låt med Artic Monkeys eller nått. Nike och jag satt och lyssnade på dom på bussen igår. Och lite Miss Li. Senare idag ska jag och mamma typ fara till H&M och pröva en kjol jag såg i katalogen. Kanske blir nån bild på den senare om vi köper den. Sen har jag en liten bild på dom super coola pilotglasögonen min syster hittade. Nu ska jag gå och borsta tänderna eftersom jag ser att klockan har blivit halv ett. Ajdå. Hejdå
   slänger in en bild på rosbilden jag tog imorse


Veckans bloggar
http://www.mysigt.devote.se
http://www.kenzas.se
http://www.mammamarlie93.blogg.se
http://www.michaelaslife.blogg.se

Måndag

hej, Syrran har hittat ett par snygga pilotglasögon med utploppat glas. Så jag fick dom.
Idag hade vi orkester. Efter skolan for jag Nike och Tea på stan. Gich åt gick in på ett café. Där köpte jag en chokladboll och dom andra varsin glass. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Sjunger för full hals. Har inget annat att göra. Frågade om jag kunde vara med Malin men hon har aldrig ringt. Ska ändra på designen. Jag blir så sur på att jag inte har nån idé på hur den ska se ut så jag ändrar den hela tiden. Nu ska jag gå ifrån datorn tror jag.

Fotbollsmatch

hej, Isabel ska snart spela match. SKa då fara ut och gå med Boyen. Så vi svänger förbi där.
Har ändrat min design nu. På den är alla mina idoler (jag vet att jag har himla många) NU ska jg gå och se på TV. Hejdå.
 

Veckans bloggar.

http://www.mysigt.devote.se
http://www.lisaplace.devote.se
http://www.mammamarlie93.blogg.se
http://www.michaelaslife.blogg.se

Fredag, underbara fredag.

hejsan i höststugan.
Har just kollat på filmen Varg. Den var jätte bra. Tycker ni borde se den. Riktigt spännande.
Har lite problem med designen. Gör massor av tråkiga och kan inte bestämma mig. Någon som har något förslag på hur den kan se ut. Och just nu är jag riktigt osugen på att blogga. När vi skaffar systemkameran ska jag börja med lite olika teman på bloggen. Då ska jag ha många bilder, Dessutom tänker jag ha ett inlägg med veckans bloggar. Där kan ni ju se om ni blir med ;) Kanske blir på fredagar så jag har ett sånt inlägg, vilket kommer just efter det här inlägget. Och snart ska jag klippa lugg. HAr en bild på mig när jag har långt hår. Gud vilken skillnad. Ska inte klippa håret kort, men lugg går bra.
Nu säger jag godnatt för att jag är riktigt trött.

  


Nikon

hej. här är det megafest. Vill gå och lägga mig för att jag är så trött.
Snart får vi våran NIKON d40x. Äntligen. Förresten så kan jag faktiskt äntligen fixa bloggar. Vill ni ha en enkel blogg kan ni fråga mig. Fast bloggen inte är populär alls. Önskade att jag hade en blogg som vissa har som är värsta populär.
Snart ska jag gå och lägga mig. Blev så sent igår när vi skulle hämta mamma och pappa på flygplatsen. Vi hade ås mysigt så jag ville inte gå och lägga mig, men så var det ju supersvårt att stiga upp på morgonen. Idag i skolan fick vi nygga torn av sugrör. Jag var med Malin F. Vi byggde mest på utan att ha en speciell idé om hur vi skulle göra. Sen så blev det en väldigt konstig liten pyramid typ:) Vi var tyvär minst men den snyggaste var det nog och roligaste hade vi nog också. Vi fick oss allt ett gott skratt. Vi döpte "pyramiden" till Mount Straw. Alltså straw betyder sugrör. Tror jag;p Godnatt.
här får ni en liten plaskbild som jag gjort från när vädret var som sämst.
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0