jul jul, strålande jul

hej, idag har vi sjungit på stan. Det var kul, och det gick väldigt bra. Sen for jag med M och hennes föräldar på NK och fikade. Vi åt en marräng var och så delade alla på två mackor. Det var riktigt gott. Sen kom mamma och pappa hem idag från sundsvall. Sen åt vi kinamat till middag. Alltså absolut min favorit mat.
Igår hade vi ju besök av två stycken. Vi hade väldigt kul. Jag var även med M. Fast jag sov hemma igår.
Vi spelade kort. Sen jag jag och M in till mitt rum och körde SKP ;p Vi tog också chipsen för oss själva, haha.
Sen när hon farit satt jag bara i soffan och ritade. Fast jag och en annan satt och ritade oseriösa teckningar och skojade.
Föresten kom jag på att vi har pysseldag imorgon på skolan. Det ska bli kul. Jag hamnade i N´s grupp. Först blev jag värsta besviken eftersom jag skulle vara ensam. Nu ska jag typ gå och lägga mig eftersom jag är supertrött. Ska bli skönt nu när jag är nyduschad. bilder från igår kommer, fast det blev bara bilder på typ ljus, haha


Let it snow

bilder från när jag var med M och J.  Underbaara.

 
 

Iaf, idag har jag varit på stan med M. Vi tog en macka på subway. Och typ gick in på bokia. Där köpte jag ett block som jag nu framöver ska skriva berättelser i. Sen fick jag panik för att min blånbok var borta. Vi sprang till alla affärer vi varit på men det visade sig att den låg i en ficka i jackan som jag alldrig brukar kolla i(A) klantigt av mig.
Sen skulle jag sova hos hon men jag blev lite osäker nu. Vill ju vara här hemme egentligen men också vara med hon. Aja, vi får se hur det blir. Nu har ni lite bilder. Kanske inte världens bästa kvalitet men aja.
Nu ska jag gå. Kraam

rose



 

middag

hejsan, skrev ett inlägg igår fast datorn blev lite konstig så det sparades inte.
Ikväll ska jag och min familj till några kompisar och äta middag. Det ska bli kul.
Idag repade vi med RUT. Jag och P fick fara innan dom andra för att dom skulle göra lite saker. Fast jag och P satt bara och åt mellis och gjorde inte så mycket. Fast kul har jag alltid där. Idag i skolan hade vi gruppspel då vi spelade tillsammans med klarinetterna. Vi spelade den där tomtesången. Tipp Tapp? Våran lärare gjorde sången lite komplicerad med olika ställen där vi skulle spela och dom andra skulle spela. Förresten, jag ska färga håret nästa helg. Då blir det julpynt också. Och på söndag är det första advent. NU ska jag gå. Bilder från tjejmiddagen.


kameran måste användas

hej, idag har jag haft utvecklingssamtal och fick faktiskt väldigt bra kritik. Blir ett snabbt inlägg eftersom jag inte har duschat efter träningen fast jag kom hem sju (A) Åt lite tårtan från födelsedagen och nu ropar dom där nere att vi ska komma ner så ska vi få godis;p Så lyxigt, på en vardag. Imorgon ska typ jag och M och E köpa julklappar på stan och då känns det ju väldigt bra att ha ett presenkort på Bokia. Sen kanske typ på torsdag eller något ska jag och M fara ut och fota lite fina vinter bilder. Då ska ni allt få se, har inte använt kameran på ett tag. Tog ju kort på tjejmiddagen men har inte hunnit lägga in bilderna eftersom jag är såå himla lat. Sen kommer ni kanske få se en bild på min nya Frisyr, plattat eller vanligt. Det ska ni få se senare. Har ni något bra tips på vad man kan köpa till julen, i år blire jul hemma och så kommer mormor och morfar ner. Då ska vi allt mysa hur ,mycket som helst. Vill ha knäck och kola, julskinka och mormors köttbullar. Undrar vad jag ska få i julklapp eftersom jag nyss fyllt år. Det är nog ganska dååligt, jag vill fylla år på sommarn, iaf mer än en månad före julafton. 
Nu ska jag gå, blev nog ett ganska medelmåttigt inlägg. Inte så mycket inte så lite, haha.
Kram  

jag blåser bort

hejsan, var med J idag och min syrra la in sånger på min mobil. Jag och J tittade på tv och typ skickade sms till varandra fast vi satt typ en halv meter ifrån varann. Sen ritade vi och spelade typ tv spel.
Sen hoppas jag på att få en liten bit tårta från i fredags. Och här blåser det som bara den. Det mullrar och det känns som att allt ska blåsa omkull, fast ändå är det ju väldigt mysigt. Typ som en bil som sladdar runt på gatan ;p
Ett väldigt kort inlägg eftersom jag ska vara lite social med min familj ett tag och gå ner. Tyvärr inga bilder, ska troligtvis lägga in några imorgon från min lilla tjejmiddag.
Kraam

11 år

hejsan, idag har jag varit på "kalas" hos M på holmsundsbadet. Jag kände typ ingen förutom N och M såklart så jag var med N hela kvällen och hade värsta kul. Innan var jag på stan med mamma eftersom jag skulle klippa mig, var också inne på Indiska och köpte ett halsband till M. Sen klippte jag mig och blev typ skitcool och snygg (A) Asså, jag blev sjukt nöjd. Sen gick vi på McDonalds och åt middag innan vi for. Kunde typ inte sluta titta i spegeln, haha. Sen fyllde ju faktiskt jag ÅR igår. Och jag hade det skitkul med typ hur många presenter som helst, orkar inte säga alla men jag kan iaf säga att jag har fått en Mobil. Vi åt den supergoda rice-crispies tårtan som vi brukar göra och typ gjorde egna pizzor. Jag viiill fylla år igen.
Nu gör jag typ ingenting, mamma tittar på Mamma Mia och typ min bror också. Förresten, visst SUGER det att Anna åkte ut i idol. Alltså sjukt, jag blir så himla sur. Hon var ju en av min favorit och säkert många andras. Aja, ska gå nu.
Hare bra, Kram


lussebulle

Idag har jag faktiskt smakat årets första lussebullar. Fast vi fuskade lite och köpte dom (A) Fast dom här hade inga russin som tur var.Fast typ efter bara en några sekunder eller kanske minuter var hela den nere i min magen;p
Men idag har vi/ jag spelat typ fotboll på rasterna, som vanligt. Sen hade jag typ sett värsta mycket framemot att ha kör men körfröken var sjuk så vi hade en lektion typ utan lärare och gjorde lite arbeten ( fast det blev ju inte så lyckat)
Sen skulle jag vara med S fast jag var tvungen att hitta en rolig historia och översätta den till engelska Och det tog ju bara några ynka minuter fast mamma sa att jag ändå inte skulle skjuta upp det, fast det var ju faktiskt rätt men jag viiille vara med S. För ikväll ska jag se på nån film som heter Koma med mamma. Som inte man kan se på biografen. Men den hade min syster sett och tyckte det var värsta bra, men dt är ju en sång och dans film också. Aja, det ska bli kul
Förresten är det faktiskt min FÖDELSEDAG imorgon. Så sjukt mycket jag har längtat. Hoppas jag får en mobil eller nått. Gud vad jag ska ha kul imorron.
Kram
 




Färg eller svartvitt?





kyckling macka =)

Hallå,
Idag är det inte varit någon speciell dag. På slöjden målade jag min ljusstake.
På orkestern hade jag inga rörblad och hade dessutom glömt saxofonen hemma (A)
Så jag S och E satt i klassrummet och typ ritade och lyssnade på musik från typ 80-talet. Haha, ja inte var det den sämsta iaf. Efter skolan for jag S och E på barnens hus och sen typ på café och köpte en macka. Fast jag och E delade. Den var typ supergod ;p
Förresten så finns det en sida som heter www.makemebabies.com där man har en bild på sig själv och sen väljer man en bild på antingen nån kändis eller kompis. Jag tycker iaf det är skitkul. Nu är mitt fotoalbum där fullt. Haha, fast nu ska jag göra lite fler. Jag har en väldigt konsigt design just nu, men ska typ ta lite bilder imorgon ifall jag ska vara med I så jag kan slänga ihop en fin banner =)
Hejdå
förresten så skriver jag inga namn längre, bara första bokstaven.
här kommer några barn från den där sidan. eller massor! t
ryck för att dom ska bli större
    
1.Jonah                                  2. Alexian                                 3.Jouline                                   4.Allis                            5. Filip
Kram  

Bridge to terabithia

hej,
idag har vi haft kör. På lunchen repade vi och det lät väldigt bra och vi har blivit väldigt duktiga på fluorescent adolescent.
Sen hade vi typ fått papper om en sökan till " vi i femman". På TV:n sa dom typ massor av frågor som vi skulle fylla i. Fast kommer vi med så är vi fortfarande inte inne i den där själva tävlingen.
Sen såg vi på film och hade med oss massor av gott. Vi såg på bridge to terabithia ( bron till Terabithia)
Sen slutade vi typ tio över 2, då for jag på stan med Emma Malin och Sanny. Vi gick runt lite här och var, delade på en superstor choklad boll. Fast emma hade inga pengar och sanny tyckte inte om den och vi hade ju dessutom ganska nyss ätit snacks. Men aja, vi åt lite iallafall och jag tyckte det var väldigt gott.
Sen vid halv fem började det bli mörkt och det är väll ljusfestival? så det var väldigt fint. Vi gick in på lilla mirakel eftersom Nike hade sagt att det var så himla mysigt där, vi typ blev kära i alla mini byxor o.s.v. Alltså, så sjukt gulliga kläder.  Sen gick vi på bibblan och typ lämnade igen och lånade böcker. Jag lånade typ buktaleri eftersom det bara hade varit kul att lära sig fast det kommer ju ta en väldans lång tid. När vi frågade om det fanns och bibliotikarien ville att senare, när vi var medelmåttliga typ kunde komma hit och visa för dom mindre barnen. Haha, vi får ju se om jag någonsin kommer att kunna, dessutom måste man ju vara rolig och göra så att barnen skrattar vilket jag nog inte är så himla bra på ;p
Nu ska jag fixa en jul aktig design och typ öva på tabeller.
Kram

fel

hej,
det där med att vi spelade i 96/97 cupen eller vad man nu säger för att vi skulle lära oss förlora, det blev helt feel.
Jag menar att vi vann alla matcher förra året, eller vi förlorade en och då spelar vi mot 96:or också för att det blev för lätt motstånd förut och då blir det svårare nu och faktiskt roligare. Aja,
Skriver mer sen
Kram :*

Regn, regn

hej,
Idag har jag och Tea gjort klart våra ljusstakar. Fast vi ska måla dom nästa gång.
Just nu spöregnar det verkligen. Det bara vräker ner. Jag tycker det är vädligt mysigt nu när det låter så mycket.
Imorgon har jag också innebandyträning. Skulle få stå i mål. Har inte gjort det på en evighet. Det som är så sjukt kul.
Alltså jag vet inte alls vad jag ska önska mig i födelsedags present. Jag har ju allt jag vill ha:
systemkamera
keyboard
pysselsaker
massor av kläder
supercool stereo
smycken
skrin
Aja, nånting kommer jag väll på, för eller senare. Ska gå nu. Kram

jag vill ha sommar, och sol.

 Ta
inte bilden


bilder








 
förresten förlorade vi tyvärr matchen. Aja, dom var faktiskt lite bättre än oss. ( ingen illa menat till dom i mitt lag, vi var faktiskt väldigt bra.
Nu har jag ätit nudlar och ska typ göra ingenting resten av dagen. Är väldigt förkyld och fick vila typ halva matchen bara för att jag mådde illa och hade ont i magen. Men eftersom jag ska tråka så är det alltid bra med att ha en blogg eftersom det är så underhållande att skriva här ;p förresten, jag fyller år om mindre en två veckor. Äntligen, nu måste jag bara skriva en önskelista.
Kram

Picnik

hej,
igår var jag med en kompis eftersom mamma och pappa skulle bort.. Vi typ åt massor av chips och godis och hade det sjukt roligt. Vaknade väldigt tidigt nu imorse, så jag gick upp och satte mig vid datorn för mamma och pappa skulle se klart Indiana Jones filmen. Jag har suttit och fixat bilder på www.picnik.se . Nu finns det tusen julgrejer. Dom är hur fina som helst. Ni borde bli medlem eftersom det finns så mycket man kan göra. SKa snart sätta mig och göra en fars-dag kort till pappa. Sen vid klockan ett tror jag så ska jag spela innebandy match. Vet inte vilka vi ska spela emot den här gången.. Nu ska jag gå. Här får ni en bild som jag gjorde på picnik, även fast det inte är jul nu igen ;p
Kram
 Kanske inte väärldens finaste. Haha. Önska oss lycka till på matchen.

disco

hej, igår vare disco. Det var ganska kul. Fast jag kom en timme före dom andra som jag brukar vara med. Så jag satt på bänken hela tiden. Fast jag spelade typ kort med killar i fem min eftersom dom var dom enda från klassen. Sen är dom kom så dansade vi typ lite, sprang runt satt ute på bänken och pratade. Jag, Nike och klara satt mest i våran "prathörna"
och pratade om lite kontiga saker, haha., Jag köpte typ lite chips och typ 8 remmar. (A)
Nu ska jag gå, Kraam


16 kronor, jag är riik

hallå, idag i skolan skulle vi spela upp låtarna på gitarren. Fast jag och inte var inte klara. Eller jo, det var bara jag som inte kunde melodin och så (A) Så vi får spela nästa onsdag.
Efter skolan for jag Nike och Emma på stan. JAg hade bara sexton kronor så jag nöjde mig med en kaka och ett enkronors tuggummi. Vi gick in på mique lagerhouse sandy´s och Lekbiten. Där provade vi jätteroliga peruker. Emma har kort på sin mobil men jag vet inte om hon ska lägga in dom på datorn. Isf kanske hon kan skicka dom så visar jag dom här. Aja, nu har jag fått låna spel av Julia som jag ska spela. Jag är  typ beroende av sims (A) ;p
kramar

Rösten som räknas?

hej, har just kommit ut från duschen. Har haft innebandyträning. 
Fick slänga i mig maten innan eftersom träningen började sex och mamma visste inte om det och vi åt klockan tjugo i ;p
Ikväll ska jag göra kycklingnudlar. Var såå himla länge sedan. Längtar till i helgen då idol och så är på TV. Lars är ju konstig. Haha, jag tycker ju att han sjunger bra. Det är ju det som räknas, eller? Aja, lite dåligt är det ju att han börjar sjunga oseriöst nu. Jag tycker Alice och Anna är bra. Fast just har jag inte riktigt tänkt på vilka som är med. Alla är väll bra ;) Förresten, här kommer ett par bilder.

   haha
 Mer bilder finns, dom kommer ni troligtvis få se senare. kolla in min och malins blogg
www.MaaM.devote.se
Kramar

hejhå

nu ska jag till Malin. Tea är också där. Har fått alla bilder från i fredags av Ida som jag ska ladda in.
Kraam

ssax

hej,
idag har vi haft orkester. Nu ska vi kunna one of us utantill. Måste börja träna oftare(A) Sen på slöjden fick jag och Tea svarva som vi typ hade längtat efter fast det var väldigt drygt. Efter skolan var jag ju tvungen att fara och lämna en bok på bibblan även fast jag verkligen var taggad på att läsa den. Hade bara hunnit några kapitel. Den verkade bra. Lola Rose! Har ni läst den. Isf, vad händer? Aja, vi förlorade  tyvärr innebandymatchen. Förra året vann vi typ alla matcher. förutom en, tror jag. Men nu har vi börjat spelat med 96:or typ bara för att vi ska lära oss och förlora typ o.s.v.
Men det blir ändå kul även fast vi kanske inte vinner nå ofta. Men jag tycker ändå att vi är superbra.
Aja, vet inte vad jag ska göra ikv, kanske ringa någon. Nu ska jag gå.
Kramar
förresten så börjar det bli snålt med bilder, ska lägga in snart.

Innebandy

hej, just nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma och hämta mig. Ska få skjuts till Innebandy matchen. Jag vet inte vilka vi ska spela mot. Men hoppas vi vinner. Var borta förra gången det var match en då förlorade vi tyvär med 3-0. Men nu ska vi allt vinna.
Bara för att ha nått att skriva kan jag ha en toppfem lista med super bra sånger som jag har lyssnat på den här veckan.

Arctic monkeys- Brianstorm
Arctic monkeys- Fluorescent adolescent
arctic monkeys- Teddy Picker
Jonas brothers- Pushing me away
Amy winehouse- Rehab

nu ska jag stänga av datorn så jag är klar när dom kommer.
Kramar

myskväll

hej, nu är jag hemma. Har haft det super kul. Vi har pysslat och sen kom kusinerna och då var vi ute på isen och gjorde små hål och byggde kojor i vassen.
Nu är jag med Ida. Jag har sovit här. Igår såg vi på Horton.
Den var bra, fast jag har sett den en gång tidigare också. Sen åt vi Ben&Jerrys Caramel ChewChew och Half baked. Fast vi åt typ inget på caramel chew chew. Och så var vi värsta pigga igår när vi skulle gå och lägga oss. Så vi kastade bollar och ritade och hoppade runt. Vi hade så kul. Du är sååå underbar Ida<33
Nu har vi mumsat i oss lite mer av gårdagens Ben&Jerrys. Sen har vi typ tusen bilder som ni ska få se.
Kramar

RSS 2.0