Devote


Bloggen är flyttad till www.mandyyy.devote.se
Kommentera gäärna<3



andra advent

hej,
idag är det andra advent, nu är det inte super länge iaf tills julafton.
Idag skulle jag typ vara med en kompis. Sen typ klockan 2 så ska jag spela match, fast jag ska stå i mål. Det ska bli kul, är väldigt taggad. Har inte stått imål på evigheter eftersom jag byter av med en annan och vi spelar våran typ andra eller tredje match. Och förra matchen blev inställd.


Ett kort inlägg. Ha en bra dag. Kram

rött

hej,
som sagt, idag var jag ute med M och fotade.  Det var väldigt kallt och det fanns inga speciellt bra motiv. Och M´s kamera hade slut på batteri så hon lånade min litegrann. Efter det for jag till stan för att möta mamma och pappa för att vi skulle köpa jeans. Så vi köpte ett par cheap monday och for sedan hem och lussefikade lite, lussebullar, glögg, julmust, pepparkakor. Efter det åt vi en supergod middag och jag blev proppmätt. Verkligen. Lite text, många bilder.
Kram

     
                                                                                                  
du kan besöka hennes blogg, www.tinkle.devote.se

innebandy

hej,
idag spelade vi innebandy cup, några från klassen. Vi vann med 8-1 på en match och 9-1 på den andra. Det var väldigt kul. Nu ska vi till Obbola och spela. Efter det repade jag med RUT. Det lät bra. Fast vi har en ny sångare till uppvisningen nu till veckan eller nästa eftersom våran andra ska bort på lyxsemester;p Men våran "nya" sångare är väldigt duktig på att sjunga och kunde låten bra för att just typ hört den.
Sen ikväll skulle egentligen jag och några kompisar ha en kväll tillsammans men vi hade ingenstans att vara. Så jag var hemma med min familj istället och så färgade mamma håret på mig. Kul,kul.
Nu ska jag snart fixa en design till bloggen så snart så. Ska ut med M och fota imorron. E frågade om hon fick följa med och det ska väll gå :) Nu ska jag gå. Kraam och puss


grace

hej,
idag fick vi göra frukost på hk:n. Då gjorde vi typ omelett och gröt som är väldigt enkelt och väldigt gott.
Sen efter skolan var jag med S och såg gårdagens grace anatomy. Vi blev så himla ledsna när en gammal dam dog och hennes man var jätte ledsen, ååååh. Det är så himla dåligt.Fast programmet är skitbra. Sen satte vi oss ett tag vid datorn innan hon skulle hem. Förresten så hade vi geografiprov idag. Det gick bra. Tror jag ;p
Absolut inga bilder. På lördag ska jag och en kompis och fota. Då ska jag lägga in massor av fina vinterbilder. Jag undrar vars vi ska gå den här gången. Förresten så har vi ingen sångare på lunchmusiken där olika band ska spela. Så S ska sjunga. Hon följer med på repningen imorgon och får lite "coaching" ;p hehe. P ska hjälpa henne med sången eftersom hon egentligen sjunger. Fast vi blir ändå en mindre imorron eftersom N ska till Malmö, eller någon stans iallafall. Nu ska jag gå.
Kraam
här får ni världens finaste bild på mig och min underbara Ida

måste skriva namn nu


skolans dag

hej,
idag var det skolans dag. Jag hamnade i en himla bra gupp faktiskt. Eller det kanske var en juldag. haha, vet faktiskt inte.
Förresten funderar jag på att skaffa www.devote.se istället för www.blogg.se ? Har hört att devote är bättre och dessutom får man mycket mer besökare och så vidare. Jag har ju faktiskt en användare som jag ska pröva på ett tag.
Iaf, efter skolan var jag med I. Vi gjorde massor av saker och hade väldigt kul. Ska skriva ett snabbt inlägg för jag ska spela lite sims(A) hehe. Imorron ska jag fråga om M vill fota. Kameran är ju full laddad.
Nu ska jag gå. Kram

 ni får en snabb bild på våran supersnygga "lampa"

RSS 2.0